Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-12 14:56

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/lat-oss-ateruppta-samtalen-om-migration/

SVENSK POLITIK

DN Debatt. ”Låt oss återuppta samtalen om migration”

komma överens gör vi det möjligt för Sverige att få en långsiktigt hållbar migrationslagstiftning, skriver Nyamko Sabuni (L).
komma överens gör vi det möjligt för Sverige att få en långsiktigt hållbar migrationslagstiftning, skriver Nyamko Sabuni (L). Foto: Erik Simander/TT

DN DEBATT 16/7.

Liberalernas partiledare Nyamko Sabuni: Sammanbrottet i migrationsuppgörelsen är ett nederlag för alla ­inblandade partier, vilket kan leda till att SD och MP får för stort inflytande efter valet 2022. Vår bild är att vi var nära en överenskommelse, trots den svåra frågan om volymmål. Det är därför viktigt att S, M, C, KD och L åter försöker på nytt.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.