Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-09-20 17:39

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/lofven-lovar-okad-invandring-vi-kraver-ordnat-mottagande/

DN Debatt

DN Debatt. ”Löfven lovar ökad invandring – vi kräver ordnat mottagande”

Flyktingvågen under hösten 2015 visade på betydande systembrister i Sveriges mottagande. Bland annat har en otillräcklig samhällsintroduktion lämnat asyl­sökande i en passiv tillvaro, skriver artikelförfattarna.
Flyktingvågen under hösten 2015 visade på betydande systembrister i Sveriges mottagande. Bland annat har en otillräcklig samhällsintroduktion lämnat asyl­sökande i en passiv tillvaro, skriver artikelförfattarna. Foto: Alexander Mahmoud

DN DEBATT 7/2. Uppgörelsen mellan regeringspartierna, C och L handlar mest om utredningar, men lovar villkorslöst att invandringen ska öka. Migrationsverket beskriver att ”Sverige blir ett av de mest generösa länderna i EU”. Vi som hanterade krisen 2015 vet att det krävs omfattande reformer för att klara Löfvens politik, skriver tre moderata kommunalpolitiker.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in