Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-06-02 01:33

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/lofven-lovar-okad-invandring-vi-kraver-ordnat-mottagande/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Löfven lovar ökad invandring – vi kräver ordnat mottagande”

Flyktingvågen under hösten 2015 visade på betydande systembrister i Sveriges mottagande. Bland annat har en otillräcklig samhällsintroduktion lämnat asyl­sökande i en passiv tillvaro, skriver artikelförfattarna.
Foto: Alexander Mahmoud

DN DEBATT 7/2. Uppgörelsen mellan regeringspartierna, C och L handlar mest om utredningar, men lovar villkorslöst att invandringen ska öka. Migrationsverket beskriver att ”Sverige blir ett av de mest generösa länderna i EU”. Vi som hanterade krisen 2015 vet att det krävs omfattande reformer för att klara Löfvens politik, skriver tre moderata kommunalpolitiker.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis hela sommaren.

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.