Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-07-01 03:01

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/lofvens-feministiska-regering-har-missgynnat-kvinnorna/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Löfvens feministiska regering har missgynnat kvinnorna”

Att använda feminismen som täckmantel för sin katastrofala politik är inget annat än propaganda avsedd att lura det svenska folket, skriver Ebba Hermansson (SD) och Linda Lindberg (SD).
Att använda feminismen som täckmantel för sin katastrofala politik är inget annat än propaganda avsedd att lura det svenska folket, skriver Ebba Hermansson (SD) och Linda Lindberg (SD). Foto: Sverigedemokraterna

DN DEBATT 6/3.

Ebba Hermansson (SD) och Linda Lindberg (SD): Vi har granskat regeringen Löfvens feministiska politik.

Av vår granskning framgår tydligt att regeringen misslyckats kapitalt med den feministiska politiken i det budgetpolitiska samarbetet, trygghetsfrågorna, utrikespolitiken och asyl- och migrationspolitiken. Alltför länge har retorik och luftslott tillåtits dominera den svenska debatten.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.