Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-01-29 09:40

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/lova-att-valfardssatsningen-inte-gar-till-skattesankningar/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Lova att välfärdssatsningen inte går till skattesänkningar”

Många kommuner och regioner vittnar om är behovet av långsiktiga resurstillskott, inte sifferbingo som bygger på tillfälliga och högst osäkra allianser, skriver Lena Rådström Baastad (S) och Anders Henriksson (S).
Foto: Henrik Montgomery/TT och SKR

DN DEBATT 18/2.

Lena Rådström Baastad (S) och Anders Henriksson (S): Vi vill att samtliga partier går med på ett skattesänkarstopp i hela landet.

Nu vill till och med M och KD göra en satsning på välfärden. För oss socialdemokrater är det självklart att dessa pengar ska stanna i välfärden, åtminstone till dess välfärds-Sverige är på rätt köl igen.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte

Läs gratis i 100 dagar!

Alla artiklar gratis i 100 dagar, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.