Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-03 23:36

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/m-kan-bli-den-starkaste-rosten-for-ett-jamstallt-sverige/

DN DEBATT

DN Debatt. ”M kan bli den starkaste rösten för ett jämställt Sverige”

När andra partier står förblindade av elitistiska föreställningar om kvotering till bolagsstyrelser och genusvetenskapliga jämställdhetsmyndigheter, ska vi vara en röst för alla kvinnor utan jobb, för alla som utsätts för hedersförtryck och för alla som känner sig otrygga när de rör sig ute i samhället, skriver Josefin Malmqvist (M).
Foto: Henrik Montgomery/TT

DN DEBATT 14/10. Sverige är ett av världens mest jämställda länder, men nu går utvecklingen på flera områden åt fel håll. Moderaterna måste ta täten för att stoppa den negativa utvecklingen, men det förutsätter att partiet kommer till rätta med de jämställdhetsutmaningar som finns inom partiet, skriver Josefin Malmqvist (M), ordförande för Moderatkvinnorna.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.