Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-09-21 17:27

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/m-vill-att-alliansen-snarast-lagger-gemensam-budget/

DN DEBATT

DN Debatt. ”M vill att alliansen snarast lägger gemensam budget”

Efter förra valet har Alliansens fyra partier omprövat och utvecklat politiken och bland annat kommit långt i utformandet av reformer som skulle bryta utanförskapet, skriver Anna Kinberg Batra. Bilden: Alliansledarna besöker Uppsala i januari, från vänster: Anna Kinberg Batra, Ebba Busch Thor, Annie Lööf och Jan Björklund.
Foto: Björn Lindahl IBL

Vi ska inte avstå från att lägga fram de förslag som behövs av rädsla för hur andra partier skulle rösta. Att avvakta med nödvändiga reformer till efter valet 2018 försvagar Sverige. Därför vill Moderaterna att alliansen så snart vi kan går fram med en gemensam budget. Tillsammans kan vi börja vända Sverige rätt, skriver Anna Kinberg Batra (M).

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis till lucia.

Alla artiklar gratis fram till 13 december, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

  • DN.Prio

    Dagligt nyhetsbrev med handplockad läsning

  • DN.se

    Obegränsad tillgång till alla artiklar på DN.se

  • e-DN

    Tidningen i digital version (Ingår första 30 dagarna)

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.