Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-09-23 06:38

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/m-vill-oppna-sverige-med-vaccination-och-vaccinpass/

DN DEBATT

DN Debatt. ”M vill öppna Sverige med vaccination och vaccinpass”

Den tillfälliga pandemilagen måste tas bort när den inte behövs och till dess omprövas varannan månad, skriver Ulf Kristersson (M), Elisabeth Svantesson (M) och Camilla Waltersson Grönvall (M).
Foto: Stina Stjernkvist, Janerik Henriksson/TT

DN DEBATT 20/8.

Ulf Kristersson (M), Elisabeth Svantesson (M) och Camilla Waltersson Grönvall (M): Vi måste öppna upp så fort som möjligt efter pandemin.

Då måste mer göras för att unga och utrikesfödda ska vaccinera sig. Samtidigt behövs ett nationellt vaccinpass, som låter fullt vaccinerade gradvis återgå till ett normalt liv. I dag presenterar vi tre steg framåt.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis till lucia.

Alla artiklar gratis fram till 13 december, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

  • DN.Prio

    Dagligt nyhetsbrev med handplockad läsning

  • DN.se

    Obegränsad tillgång till alla artiklar på DN.se

  • e-DN

    Tidningen i digital version (Ingår första 30 dagarna)

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.