Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-09-26 02:49

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/malet-ar-att-invandringen-ska-vara-bra-for-sverige/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Målet är att invandringen ska vara bra för Sverige”

Politikens fokus måste vara att de som kommer till Sverige både ska tillåtas och förväntas bli en del av det svenska samhället, skriver Ulf Kristersson (M) och Elisabeth Svantesson (M).
Foto: Alexander Mahmoud, Jessica Gow/TT

DN DEBATT 8/4.

Ulf Kristersson (M) och Elisabeth Svantesson (M): I dag presenterar vi en helt ny integrationspolitik med 100 konkreta förslag.

Vi behöver en helt ny integrationspolitik där målet är att invandringen sammantaget ska vara bra för Sverige. Politiken måste också löpande utvärderas mot två mätbara mått: hur många är självförsörjande och hur många talar användbar svenska.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 27 november!

Alla artiklar gratis fram till 27 november, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.