Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-05-25 23:54

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/med-en-m-budget-far-farre-betala-hoga-marginalskatter/

DN Debatt

DN Debatt. ”Med en M-budget får färre betala höga marginalskatter”

Vi stoppar den rödgröna regeringens dieselskattehöjning på lantbruket och vi tar nya steg för en god infrastruktur i hela landet, med ökade resurser till väg- och järnvägsunderhåll och satsningar på bredbandsutbyggnad, skriver Elisabeth Svantesson och Ulf Kristersson.
Vi stoppar den rödgröna regeringens dieselskattehöjning på lantbruket och vi tar nya steg för en god infrastruktur i hela landet, med ökade resurser till väg- och järnvägsunderhåll och satsningar på bredbandsutbyggnad, skriver Elisabeth Svantesson och Ulf Kristersson. Foto: Nicklas Thegerström

DN DEBATT 30/11. I vår budgetmotion föreslår vi att färre ska betala höga marginalskatter. Det måste löna sig att arbeta och att välja de mest krävande utbildningarna. Vi vill också under mandatperioden ta steg för att avskaffa värnskatten och vi utökar jobbskatteavdraget så att det lönar sig bättre för fler att gå från bidrag till arbete, skriver Ulf Kristersson (M) och Elisabeth Svantesson (M).

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in