Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-06-08 19:51

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/mer-an-halften-av-kvinnorna-vill-att-fi-ska-sitta-i-riksdagen/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Mer än hälften av kvinnorna vill att Fi ska sitta i riksdagen”

När alla som stöder Feministiskt initiativ även röstar på oss har vi inga som helst problem att komma in i riksdagen, skriver Gudrun Schyman och Gita Nabavi, partiledare för Feministiskt initiativ.
Foto: Emil Langvad/TT

DN DEBATT 25/8. Feministiskt initiativ har ett starkt stöd bland kvinnor i Sverige. I dag presenterar vi en Sifoundersökning, som visar att 53 procent av kvinnorna tycker att det vore bra om Fi kommer in i riksdagen. Vi vet sedan tidigare undersökningar att det främsta skälet till att väljare inte lägger sin röst på oss är fyraprocentsspärren, skriver Gudrun Schyman och Gita Nabavi, Fi.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis hela sommaren.

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.