Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-09 13:02

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/moderaternas-utveckling-gor-alliansen-ohallbar/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Moderaternas utveckling gör alliansen ohållbar”

En uppluckring av blockpolitiken kan vara vad som behövs för att vitalisera den svenska demokratin och göra den starkare inför framtida utmaningar, skriver Liberala ungdomsförbundets förbundsordförande Henrik Edin.
En uppluckring av blockpolitiken kan vara vad som behövs för att vitalisera den svenska demokratin och göra den starkare inför framtida utmaningar, skriver Liberala ungdomsförbundets förbundsordförande Henrik Edin. Foto: Pontus Lundahl/TT

Inte ett liberalt parti. Moderaterna blir alltmer konservativt. Det förändrar förutsättningarna för hela allianssamarbetet. För att liberala röster ska bli starkare är det avgörande att alliansens partier år 2018 går till val på enskilda valmanifest, skriver Henrik Edin, förbundsordförande Liberala ungdomsförbundet.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.