Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-09-29 09:26

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/moderaternas-utveckling-gor-alliansen-ohallbar/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Moderaternas utveckling gör alliansen ohållbar”

En uppluckring av blockpolitiken kan vara vad som behövs för att vitalisera den svenska demokratin och göra den starkare inför framtida utmaningar, skriver Liberala ungdomsförbundets förbundsordförande Henrik Edin.
Foto: Pontus Lundahl/TT

Inte ett liberalt parti. Moderaterna blir alltmer konservativt. Det förändrar förutsättningarna för hela allianssamarbetet. För att liberala röster ska bli starkare är det avgörande att alliansens partier år 2018 går till val på enskilda valmanifest, skriver Henrik Edin, förbundsordförande Liberala ungdomsförbundet.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis till lucia.

Alla artiklar gratis fram till 13 december, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

  • DN.Prio

    Dagligt nyhetsbrev med handplockad läsning

  • DN.se

    Obegränsad tillgång till alla artiklar på DN.se

  • e-DN

    Tidningen i digital version (Ingår första 30 dagarna)

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.