Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-13 20:51

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/mp-bast-i-miljoklassen-under-mandatperioden/

DN DEBATT

DN Debatt. ”MP bäst i miljöklassen under mandatperioden”

Regering och riksdag har inte levererat i närheten av det som klimat- och natur­krisen kräver, skriver artikelförfattarna.
Regering och riksdag har inte levererat i närheten av det som klimat- och natur­krisen kräver, skriver artikelförfattarna. Foto: Henrik Montgomery/TT

DN DEBATT 18/5.

Naturskyddsföreningen: Miljöpartiet har varit bäst i riksdagen på att agera för miljön. Vänster­partiet började starkt, men tappade sedan. Socialdemokraterna har blivit svagare som ensamt regeringsparti, medan M, KD och SD var sämst på klimatpolitik. Det är resultatet av vår granskning av mandatperioden 2018–2022.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.