Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-11-27 19:34

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/myterna-pa-natet-om-invandringen-maste-ifragasattas/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Myterna på nätet om invandringen måste ifrågasättas”

Sex myter bemöts med fakta. Under senare år har det skett en dramatisk ökning av antalet rasistiska hemsidor. Extremismen har funnit ett nytt forum som dessutom är mycket effektivt när det gäller att sprida myter och fördomar. I dag lanserar jag därför en ny hemsida på nätet där ett antal av de vanligaste myterna om invandrare och minoriteter samlats. De som sprider främlingsfientlighet får finna sig i att vi som står för öppenhet och tolerans ifrågasätter deras åsikter, skriver Erik Ullenhag.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.