Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-06-02 03:06

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/nu-gar-vi-fram-med-lagstiftning-om-arbetskraftsinvandring/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Nu går vi fram med lagstiftning om arbetskraftsinvandring”

Medan regeringen och januaripartierna nu passivt blickar ner på sina 73 punkter, så ser Moderaterna och Kristdemokraterna vilka svenska problem som verkligen måste lösas, skriver Ebba Busch Thor (KD) och Ulf Kristersson (M).
Foto: Patrik Österberg/TT

DN DEBATT 6/2.

Ulf Kristersson (M) och Ebba Busch Thor (KD): Reglerna för arbetskraftsinvandring måste skärpas för att fungera som det var tänkt.

När regeringen är handlingsförlamad måste vi gå från ord till handling. I dag på socialförsäkringsutskottets bord i riksdagen lägger vi fram ett skarpt förslag till ny lagstiftning om direktåtkomst av inkomstuppgifter.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis hela sommaren.

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.