Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-09 16:58

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/nu-skriver-vi-ett-nytt-samhallskontrakt/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Nu skriver vi ett nytt samhällskontrakt”

Det var de samlade ansträngningarna hos hundratusentals svenskar som ledde fram till det demokratiska genombrottet för hundra år sedan, skriver företrädarna för fem paraplyorganisationer.
Det var de samlade ansträngningarna hos hundratusentals svenskar som ledde fram till det demokratiska genombrottet för hundra år sedan, skriver företrädarna för fem paraplyorganisationer. Foto: TT

DN DEBATT 9/7.
Representanter för fem stora paraplyorganisationer inom civilsamhället: Redan innan coronakrisen var det uppenbart att Sverige har stora utmaningar när det gäller välfärd, integration och demokrati. Hundra år efter demokratins genombrott i Sverige går nu civilsamhället samman för att skapa en strategi för Sveriges framtid inom sex centrala utvecklingsområden

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.