Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-01-27 08:34

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/partiet-vandpunkt-ska-ge-politiken-en-ny-riktning/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Partiet Vändpunkt ska ge politiken en ny riktning”

Partiet vändpunkt är redo att ställa upp redan i EU-parlamentsvalet i maj, skriver Carl Schlyter med flera. Schlyter lämnade Miljöpartiet tidigare i år.
Foto: Anna-Karin Nilsson/TT

DN DEBATT 14/2. Sverige saknar ett parti som kan förena goda ambitioner hos de andra partierna med en grundläggande förståelse för situationens allvar och en vision för framtiden. I dag lanserar vi därför Partiet vändpunkt (PV). Vår vision utgår från social och ekonomisk trygghet och en tro på att människor vet bäst själva hur de vill utveckla sina liv, skriver Carl Schlyter, med flera.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte

Läs gratis i 100 dagar!

Alla artiklar gratis i 100 dagar, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.