Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-09-28 14:53

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/piratpartiet-behovs-aven-i-den-lokala-politiken/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Piratpartiet behövs även i den lokala politiken”

Piratpartiet: Informationspolitiken är här för att stanna. Förutom i riksdagsvalet ställer vi upp även i kommun- och landstingsvalet nästa år. Vårt mål är att förändra lagstiftningen på en global skala för att gynna framväxten av informationssamhället, präglat av mångfald och öppenhet. Men Piratpartiet behövs också för att värna medborgarnas integritet och privatliv mot övervakningspopulistiska och uppgiftsinsamlingsglada myndigheter på lokala politiska nivåer. Vi kommer inte att ställa upp i alla kommuner och landsting, men vi har mycket nytt att bidra med i politiken och kommer att utmana många förlegade självklarheter, skriver partiledaren Rick Falkvinge.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 27 november!

Alla artiklar gratis fram till 27 november, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.