Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-02-28 00:02

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/privat-vard-utvecklar-battre-an-nar-politiker-far-styra/

DN Debatt

DN Debatt. ”Privat vård utvecklar bättre än när politiker får styra”

Vi fristående enheter kan vara en spjutspets och testbädd för nya metoder som främjar hälsa utöver omedelbar överlevnad – det vill säga övergripande folkhälsa, livskvalitet och välmående, skriver Christina Saliba och Camilla Läckberg, med flera verksamma vid Hedda care.
Vi fristående enheter kan vara en spjutspets och testbädd för nya metoder som främjar hälsa utöver omedelbar överlevnad – det vill säga övergripande folkhälsa, livskvalitet och välmående, skriver Christina Saliba och Camilla Läckberg, med flera verksamma vid Hedda care. Foto: Karin Törnblom/TT

DN DEBATT 13/12. Vi som driver fristående vårdenheter kan vara med och driva omställningen av hela vårdmaskineriet genom att öka utvecklingstakten. Vi slipper trögheten i våra regionala system som i dag måste underkasta sig kortsiktiga politiska prioriteringar och valtaktiska hänsynstaganden, skriver Christina Saliba och Camilla Läckberg, med flera, Hedda care.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in