Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-16 22:15

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/privat-vard-utvecklar-battre-an-nar-politiker-far-styra/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Privat vård utvecklar bättre än när politiker får styra”

Vi fristående enheter kan vara en spjutspets och testbädd för nya metoder som främjar hälsa utöver omedelbar överlevnad – det vill säga övergripande folkhälsa, livskvalitet och välmående, skriver Christina Saliba och Camilla Läckberg, med flera verksamma vid Hedda care.
Vi fristående enheter kan vara en spjutspets och testbädd för nya metoder som främjar hälsa utöver omedelbar överlevnad – det vill säga övergripande folkhälsa, livskvalitet och välmående, skriver Christina Saliba och Camilla Läckberg, med flera verksamma vid Hedda care. Foto: Karin Törnblom/TT

DN DEBATT 13/12. Vi som driver fristående vårdenheter kan vara med och driva omställningen av hela vårdmaskineriet genom att öka utvecklingstakten. Vi slipper trögheten i våra regionala system som i dag måste underkasta sig kortsiktiga politiska prioriteringar och valtaktiska hänsynstaganden, skriver Christina Saliba och Camilla Läckberg, med flera, Hedda care.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.