Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-12 01:09

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/reformisterna-ska-driva-pa-for-mer-progressiv-s-politik/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Reformisterna ska driva på för mer progressiv S-politik”

Vi tänker arbeta aktivt för att partiet ska utveckla en självständig politik som på riktigt förbättrar vanliga människors liv, skriver artikelförfattarna. Bilden från första maj i Stockholm 2018.
Vi tänker arbeta aktivt för att partiet ska utveckla en självständig politik som på riktigt förbättrar vanliga människors liv, skriver artikelförfattarna. Bilden från första maj i Stockholm 2018. Foto: Johan Jeppsson/TT

DN DEBATT 4/2. Vi lanserar nu den nya socialdemokratiska föreningen Reformisterna. Alla som vill gå med för att skapa en stark, mer progressiv socialdemokrati är välkomna. Vi presenterar här ett sammanhållet program, där det viktigaste är att jämlikheten mellan människor ökar, skriver Markus Kallifatides (S), Sara Karlsson (S) och Daniel Suhonen (S).

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.