Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-02-07 10:28

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/regeringen-bjuder-in-till-nationellt-klimatmote/

SVENSK POLITIK

DN Debatt. ”Regeringen bjuder in till nationellt klimatmöte”

Regeringen tillför nu resurser för att effektivt kunna hantera det ökande antalet ansökningar om att bygga havsbaserad vindkraft, skriver artikelförfattarna.
Foto: Thomas Karlsson, Elin Åberg, Eva Tedesjö

DN DEBATT 1/1.

För att nå hela vägen till nollutsläpp krävs en ny klimatpolitik. Näringslivet måste få rätt förutsättningar så att investeringarna i fossilfri energi och gröna innovationer kan öka. Regeringen ska före sommaren anordna ett nationellt klimatmöte med företag, fackföreningar, forskare och civilsamhället, skriver Ulf Kristersson (M), Ebba Busch (KD) och Romina Pourmokhtari (L).

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till valborg!

Alla artiklar gratis till 30 april, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.