Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-09-28 15:28

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/regeringen-maste-andra-svenska-coronastrategin/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Regeringen måste ändra svenska coronastrategin”

Vi uppmanar regeringen att ta in det förändrade kunskapsläget och presentera en uppdaterad riktning för Sveriges bekämpning av coronasmittan, skriver Anders W Jonsson (C).
Foto: Magnus Hallgren

DN DEBATT 29/5.

Anders W Jonsson (C): Smittan behöver bekämpas med större precision och vi föreslår fem tydliga fundament för en ändrad strategi.

När vi nu ser i vår omvärld att det åtminstone tillfälligt är möjligt att trycka tillbaka smittan och därmed minska antalet döda bör vi dra lärdom av det och ändra den svenska coronastrategin. Ytterst är det regeringens ansvar.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 27 november!

Alla artiklar gratis fram till 27 november, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.