Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-04-11 04:11

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/regeringen-maste-stalla-tydliga-krav-i-nya-samarbetet-med-kuba/

DN Debatt

DN Debatt. ”Regeringen måste ställa tydliga krav i nya samarbetet med Kuba”

I Raúl Castros tal i mitten av april förklarade han tydligt att inga ekonomiska reformer som undergräver statens makt över ekonomin eller underlättar för småföretag att växa kommer att genomföras, skriver John Stauffer och Erik Jennische på Civil Rights Defenders.
I Raúl Castros tal i mitten av april förklarade han tydligt att inga ekonomiska reformer som undergräver statens makt över ekonomin eller underlättar för småföretag att växa kommer att genomföras, skriver John Stauffer och Erik Jennische på Civil Rights Defenders. Foto: Ismael Francisco

Medborgerliga rättigheter respekteras inte. Den svenska regeringen är i slutskedet med en ny biståndsstrategi för samarbete med Kubas regering. Signalen till Raúl Castro måste vara tydlig: Förtryck av människorättsförsvarare ska inte accepteras, skriver John Stauffer och Erik Jennische på Civil Rights Defenders.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in