Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-09-28 14:20

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/reinfeldts-atta-ar-en-attack-mot-den-svenska-modellen/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Reinfeldts åtta år en attack mot den svenska modellen”

Christer Persson, Daniel Suhonen och Stefan Carlén utkommer i slutet av april med ”Reinfeldtkoden – den ädla konsten att rasera den svenska modellen”. 2006 utkom de med ”Åtta år med Reinfeldt” och 2010 kom ”Bokslut Reinfeldt”.
Foto: Lotta Härdelin

Valet ett vägskäl. Alliansen säger sig värna den svenska modellen, men vi visar att regeringen har försvagat alla dess bärande delar: arbetsmarknadsmodellen, socialförsäkringssystemet, välfärdstjänsterna och skattesystemet. Nu krävs en ny kurs, skriver de S-märkta författarna till boken ”Reinfeldtkoden”.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 27 november!

Alla artiklar gratis fram till 27 november, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.