Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-03-25 16:12

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/repliker/alliansens-vardpolitik-hindrar-den-kliniska-forskningen-i-stockholm/

DN DEBATT REPLIKER

DN Debatt Repliker. ”Alliansens vårdpolitik hindrar den kliniska forskningen i Stockholm”

REPLIK DN DEBATT 4/8. Det som saknas i alliansens programartikel om medicinsk forskning i Stockholm är att klinisk forskning, utbildning och vård måste hänga ihop, inte bara i ord, utan i handling. Att bara ange att forskning och life science industri ska stärkas blir inte trovärdigt om man inte samtidigt bygger en vård som gör detta möjligt, skriver Lars Klareskog, senior professor och fd överläkare.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till midsommarafton.

Alla artiklar gratis fram till 23 juni, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.