Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-07-05 03:09

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/repliker/den-regionala-innovationspolitiken-ar-den-mest-misslyckade/

DN DEBATT REPLIKER

DN Debatt Repliker. ”Den regionala innovationspolitiken är den mest misslyckade”

SLUTREPLIK DN DEBATT 29/12. När det gäller den regionala innovationspolitiken, som i princip alla studier och utredningar ser som den mest misslyckade, kan man fråga sig varför miljarder ska läggas på satsningar som inte ger märkbara resultat när exempelvis infrastruktur och annan samhällsservice utanför Sveriges stadskärnor är i stort behov av förbättring, skriver tre forskare på forskningsinstitutet Ratio.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis fram till september!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.