Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-11-27 00:06

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/repliker/i-svenska-varden-finns-redan-over-ett-hundra-nationella-kvalitetsregister/

DN DEBATT REPLIKER

DN Debatt Repliker. ”I svenska vården finns redan över ett hundra nationella kvalitetsregister”

REPLIK DN DEBATT 19/11. Den information som artikelförfattarna efterfrågar finns redan inom ramen för de över ett hundra nationella kvalitetsregistren i Sverige av vilka många funnits i över trettio år. Problemet är inte att kvaliteten på vården inte registreras och publiceras utan att dessa data är för dåligt kända och kanske används för lite, skriver nio företrädare för kvalitetsregister i vården.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.