Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-03 16:02

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/repliker/malet-att-gora-eu-klimatneutralt-till-2050-ar-nodvandigt-inte-populistiskt/

DN DEBATT REPLIKER

DN Debatt Repliker. ”Målet att göra EU klimatneutralt till 2050 är nödvändigt - inte populistiskt”

REPLIK DN DEBATT 16/1. Hur vi får fram de stora investeringar som krävs för att vi ska kunna nå våra högt uppsatta mål är en viktigare diskussion än att krampaktigt hålla fast vid den gamla debatten om kärnkraft. Vill någon bygga kärnkraft så är det bara att sätta igång, men att det skulle finansieras med skattebetalarnas miljarder är inte aktuellt, skriver Fredrick Federley (C), Europaparlamentariker.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.