Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-09-28 16:20

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/repliker/naivt-tro-att-sociala-pelaren-inte-skulle-leda-till-lagstiftning/

DN DEBATT REPLIKER

DN Debatt Repliker. ”Naivt tro att sociala pelaren inte skulle leda till lagstiftning”

REPLIK DN DEBATT 12/11. LO, Svenskt näringsliv och PTK skriver att regeringen måste stoppa EU-förslaget om minimilön. Det är en rimlig hållning, men frågan man måste svara på är varför det har blivit såhär? Jo, den främsta anledningen är att EU har beslutat om den sociala pelaren, starkt påhejad av Socialdemokratin och fackföreningsrörelsen, skriver Abir Al-Sahlani (C), Europaparlamentariker.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis till lucia.

Alla artiklar gratis fram till 13 december, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

  • DN.Prio

    Dagligt nyhetsbrev med handplockad läsning

  • DN.se

    Obegränsad tillgång till alla artiklar på DN.se

  • e-DN

    Tidningen i digital version (Ingår första 30 dagarna)

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.