Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-09-26 18:01

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/repliker/obergs-slutsatser-om-it-sakerhet-gar-emot-regeringens-utredningsdirektiv/

DN DEBATT REPLIKER

DN Debatt Repliker. ”Öbergs slutsatser om it-säkerhet går emot regeringens utredningsdirektiv”

REPLIK DN DEBATT 22/11. Vi har bland våra medlemmar några av världens främsta it-företag. De är ledande i att utveckla molnlösningar och annan it-drift med högsta krav på säkerhet och integritet. Vi är övertygade om att de kan leverera lösningar som klarar både juridiken, integriteten och effektiviteten enligt de krav som ställs, skriver Peter R Dahlen, American chamber of commerce in Sweden.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis till lucia.

Alla artiklar gratis fram till 13 december, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

  • DN.Prio

    Dagligt nyhetsbrev med handplockad läsning

  • DN.se

    Obegränsad tillgång till alla artiklar på DN.se

  • e-DN

    Tidningen i digital version (Ingår första 30 dagarna)

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.