Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-01-29 14:22

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/repliker/ocksa-i-halso-och-sjukvarden-faller-patienter-mellan-stolarna/

DN DEBATT REPLIKER

DN Debatt Repliker. ”Också i hälso- och sjukvården faller patienter mellan stolarna”

REPLIK DN DEBATT 14/5. Låt sjukvården ta ansvar för beroendesjukdomar så att människor med beroende slipper bollas runt mellan olika aktörer skriver företrädare för Svensk förening för beroendemedicin. Det är klart att det kan verka som att ansvaret blir tydligare och vården bättre om den ges av en huvudman. Vi ser dock behovet av att nyansera den bilden, skriver Heike Erkers, Akademikerförbundet SSR, och Louise Hemmingsson, Föreningen Equal.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte

Läs gratis i 100 dagar!

Alla artiklar gratis i 100 dagar, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.