Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-10-04 05:41

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/repliker/sakerhetsradsplatsen-svider-i-oppositionens-ogon/

DN DEBATT REPLIKER

DN Debatt Repliker. ”Säkerhetsrådsplatsen svider i oppositionens ögon”

SLUTREPLIK DN Debatt 20/6. I en substanslös replik framför den borgerliga oppositionen kritik mot regeringen på ett ytterst rutinmässigt sätt. För att ha politisk trovärdighet krävs mer från oppositionen än att bara i allmänna ordalag upprepa ståndpunkten att regeringen inte gör tillräckligt. I verkligheten har regeringen, med hänsyn till det förändrade säkerhetsläget, tydligt flyttat fram positionerna jämfört med under den förra regeringens åtta år vid makten, skriver Margot Wallström (S) och Peter Hultqvist (S).

DIGITAL PRENUMERATION

Gratis året ut – läs DN, Expressen och mer!

Alla artiklar på DN.se ingår. Dessutom: Expressen och över 40 lokala nyhetssajter! Gratis till 31 december, sen halva priset i ett helt år (endast 99 kr/mån). Därefter ord. pris 199 kr/mån. Ingen bindningstid. Se allt innehåll här.

  • All journalistik du behöver – i en enda prenumeration
  • Tusentals artiklar på DN.se, Expressen.se och över 40 lokala nyhetssajter
  • Smarta krönikor, insiktsfulla ledare och skarpa reportage och analyser
  • Samma inlogg överallt. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.