Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-02-04 06:49

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/repliker/slarva-inte-bort-engagemanget-for-hallbar-livsmedelsproduktion/

DN DEBATT REPLIKER

DN Debatt Repliker. ”Slarva inte bort engagemanget för hållbar livsmedelsproduktion”

SLUTREPLIK. Det är positivt att vår artikel (DN Debatt 22/3) om den kommande nationella livsmedelsstrategin har skapat debatt. Maten vi äter har en mycket stor påverkan på klimatet, naturen, djuren och hälsan. En hållbar konsumtion och produktion av mat är en av framtidens stora utmaningar. Därför är det naturligt att vi är många som engagerar oss i frågan, skriver Johanna Sandahl, Naturskyddsföreningen.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till valborg!

Alla artiklar gratis till 30 april, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.