Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-03 22:47

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/repliker/storre-problem-att-utbildningar-inte-fokuserar-pa-hallbarhet/

DN DEBATT REPLIKER

DN Debatt Repliker. ”Större problem att utbildningar inte fokuserar på hållbarhet”

REPLIK DN DEBATT 29/10. Vi håller med de 18 forskarna om att svenska lärosäten måste agera kraftfullt i enlighet med forskningen om klimatförändringarna. Men ett större problem är att många lärosäten saknar välfungerande processer för att se till att studenter som utbildas kommer kunna verka för en hållbar utveckling, skriver sex medarbetare vid Linköpings universitet.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.