Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-10-02 22:32

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/repliker/viktigt-att-politiken-inte-luckrar-upp-anstallningsskyddet-ytterligare/

DN DEBATT REPLIKER

DN Debatt Repliker. ”Viktigt att politiken inte luckrar upp anställningsskyddet ytterligare”

SLUTREPLIK DN DEBATT 18/11. Vi har visat på en tydlig ökning av de mest otrygga formerna av tidsbegränsade anställningar. Detta är oomtvistat och ifrågasätts inte heller av Almegas Stefan Koskinen i hans replik. För att bryta trenden och i stället öka tryggheten i arbetslivet behövs starkare fackliga organisationer och att politiken inte tar ytterligare steg mot ett uppluckrat anställningsskydd, skriver German Bender och Mats Wingborg, Arena Idé.

DIGITAL PRENUMERATION

Läs gratis till nyårsafton!

Alla artiklar gratis fram till 31 december, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

  • DN.Prio

    Dagligt nyhetsbrev med handplockad läsning

  • DN.se

    Obegränsad tillgång till alla artiklar på DN.se

  • e-DN

    Tidningen i digital version (Ingår första 30 dagarna)

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.