Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-04-16 20:57

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/riksdagen-maste-kora-over-regeringen-om-terrorlagstiftning/

DN Debatt

DN Debatt. ”Riksdagen måste köra över regeringen om terrorlagstiftning”

Vi har, bland annat genom direkta kontakter med regeringen, krävt att ett förslag läggs fram där deltagande i en militärliknande terroristorganisations verksamhet kriminaliseras, skriver Gunnar Strömmer (M) och Johan Forssell (M).
Vi har, bland annat genom direkta kontakter med regeringen, krävt att ett förslag läggs fram där deltagande i en militärliknande terroristorganisations verksamhet kriminaliseras, skriver Gunnar Strömmer (M) och Johan Forssell (M). Foto: Klara Söderberg och Fredrik Wennerlund

DN DEBATT 31/10. När regeringen vägrar att skärpa svensk terrorlagstiftning måste riksdagen överväga att agera utan regeringens medverkan. Vi kräver också att regeringen snarast tillsätter en kommitté som får i uppdrag att bland annat lägga fram ett förbud mot deltagande i en våldsbejakande organisations verksamhet, skriver Gunnar Strömmer (M) och Johan Forssell (M).

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in