Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-10-04 18:48

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/rosta-i-eu-valet-for-att-forsvara-det-du-tror-pa/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Rösta i EU-valet för att försvara det du tror på”

EU handlar bland annat om de polska brandmän som hälsades som hjältar på gatorna i Sverige när de kom för att hjälpa till med släckningen av skogsbränderna, skriver Jean-Claude Juncker.
Foto: Francisco Seco/TT

DN DEBATT 26/5. I alla länder finns EU-valskandidater som hävdar att unionen tär på vår nationella identitet. Men det tror inte jag. Det finns ett stort antal områden där Europas länder helt enkelt kan uppnå mer tillsammans än var för sig: ta sig an internetjättar, säkra yttre gränser, ingå handelsavtal eller rensa världshaven från plastavfall, skriver EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker.

DIGITAL PRENUMERATION

Läs gratis till nyårsafton!

Alla artiklar gratis fram till 31 december, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

  • DN.Prio

    Dagligt nyhetsbrev med handplockad läsning

  • DN.se

    Obegränsad tillgång till alla artiklar på DN.se

  • e-DN

    Tidningen i digital version (Ingår första 30 dagarna)

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.