Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-11-30 16:05

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/s-m-bor-regera-ihop-for-att-stada-upp-sverige/

DN DEBATT

DN Debatt. ”S+M bör regera ihop för att städa upp Sverige”

Det är inte orimligt det medborgarna begär. Lite hårda nypor, ordning och reda, fokus på det viktiga, framtidstro och stabilitet. Att de stora och små frågorna i vardagen blir synliga och får sina realistiska lösningar, skriver artikelförfattarna. Bilden: Stefan Löfven (S) och Ulf Kristersson (M) vid en debatt inför valet 2018.
Foto: Anders Wiklund/TT

DN DEBATT 13/3.

Kommunalråden Jari Puustinen (M) och Jimmy Jansson (S): Medan vi tjafsar i Sverige råder bred samsyn i många frågor i våra grannländer.

I dag är det väldigt mycket tomma utspel utan reella politiska förslag. Väljarna ser igenom det. Genom att i stället samarbeta skulle mer kunna bli verkstad. Sådant uppskattar medborgare. Ett samarbete mellan S och M kan föra oss tillbaka till medelvägen.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.