Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-09-30 21:28

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/s-maste-ta-stallning-for-en-offensiv-ekonomisk-politik-1/

DN DEBATT

DN Debatt. ”S måste ta ställning för en offensiv ekonomisk politik”

Statsminister Stefan Löfven (S) och finansminister Magdalena Andersson (S). ”Det är dags för ett historiskt skifte i den ekonomiska politiken”, skriver debattörerna inför Socialdemokraternas kongress som inleds på fredag.
Foto: Roger Turesson

Byt linje. Den ökande ojämlikheten är ett misslyckande för Sverige och går hand i hand med arbetslöshet och segregation. Socialdemokraterna ­måste ta initiativ till ökade offentliga investeringar för att få i gång ekonomin och skapa fler jobb, ­ skriver Socialdemokraterna i Skåne, S-studenter, SSU och två LO-distrikt.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 27 november!

Alla artiklar gratis fram till 27 november, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.