Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-09-28 15:12

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/s-naiva-europapolitik-leder-till-medborgarmissnoje/

DN DEBATT

DN Debatt. ”S naiva Europapolitik leder till medborgarmissnöje”

Vi ska stå för det som i EU-kommissionens vitbok kallas ”Fortsätta som vanligt” men klargöra att det heter ”Säkra och utveckla allt det vi har uppnått”, skriver Gunnar Hökmark.
Foto: Henrik Montgomery TT

Regeringen Löfven och partiets ledamöter i EU-parlamentet agerar för att vara det land som kräver mest överföring av makt till EU när det gäller sociala frågor och arbetsmarknad. Det vore en för Europa och för EU förödande utveckling. Sverige ska inte underminera medlemsstaterna utan stärka sammanhållningen, skriver Gunnar Hökmark (M).

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 27 november!

Alla artiklar gratis fram till 27 november, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.