Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-23 18:05

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/sa-kan-sverige-fa-en-stark-och-uthallig-aldreomsorg/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Så kan Sverige få en stark och uthållig äldreomsorg”

Äldreomsorgen ska inte stå stark för att klara kommande kriser, den ska byggas stark för att ge bästa möjliga vård och omsorg i alla lägen, skriver Tobias Baudin, Kommunal, Anders Henriksson (S) och Katrin Stjernfeldt Jammeh (S).
Äldreomsorgen ska inte stå stark för att klara kommande kriser, den ska byggas stark för att ge bästa möjliga vård och omsorg i alla lägen, skriver Tobias Baudin, Kommunal, Anders Henriksson (S) och Katrin Stjernfeldt Jammeh (S). Foto: Anette Nantell/Pressbild/Eva Tedesjö

DN DEBATT 25/6.

Tobias Baudin, Kommunal, Anders Henriksson (S) och Katrin Stjernfeldt Jammeh (S): Öka samverkan mellan kommunal, regional och statlig nivå.

Coronapandemin har lett till ett yrvaket intresse för äldreomsorgen. Det får inte resultera i kortsiktiga lösningar och analyser. Äldreomsorgen behöver ökad kontinuitet, stärkt kompetens, avskaffade minutscheman, större frihet och digitalisering.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in