Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-05-28 15:11

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/sa-kan-vi-gora-upp-med-sd-om-migrationspolitiken/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Så kan vi göra upp med SD om migrationspolitiken”

Sverigedemokraternas Mattias Karlsson och Oscar Sjöstedt tog tillfället i akt att prata om sin kärnfråga migrationspolitiken i tisdags, innan de gav besked om att de tänkte fälla regeringens budget. ”Vi anser att partierna bör kunna samtala med Sverigedemokraterna; nuvarande isoleringsstrategi kan faktiskt till och med vara kontraproduktiv”, skriver debattörerna.
Sverigedemokraternas Mattias Karlsson och Oscar Sjöstedt tog tillfället i akt att prata om sin kärnfråga migrationspolitiken i tisdags, innan de gav besked om att de tänkte fälla regeringens budget. ”Vi anser att partierna bör kunna samtala med Sverigedemokraterna; nuvarande isoleringsstrategi kan faktiskt till och med vara kontraproduktiv”, skriver debattörerna. Foto: JONAS LINDKVIST

Reformer krävs. Att kategoriskt ignorera Sverigedemokraterna är att ge dem en populistisk frisedel. Nu är det dags för övriga partier att ta migrationspolitiken på allvar. Vi föreslår fyra reformer som bör diskuteras, skriver tre kristdemokrater och en centerpartist.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in