Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-04-20 05:34

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/sa-ska-regeringen-forbattra-de-nyanlandas-etablering/

DN Debatt

DN Debatt. ”Så ska regeringen förbättra de nyanländas etablering”

”Regeringen ökar kraftig resurserna till Svenska för invandrare, yrkesutbildning och validering av utländska examina för att nyanländas utbildning snabbare ska komma till användning på arbetsmarknaden”, skriver statsminister Stefan Löfven och vice statsminister Åsa Romson.
”Regeringen ökar kraftig resurserna till Svenska för invandrare, yrkesutbildning och validering av utländska examina för att nyanländas utbildning snabbare ska komma till användning på arbetsmarknaden”, skriver statsminister Stefan Löfven och vice statsminister Åsa Romson. Foto: Jan E Carlsson

Integration. Sverige är ett litet land som förra året tog emot 160 000 människor i den värsta flyktingkatastrofen sedan andra världskriget. Samhällsbehoven växer och regeringen arbetar nu med åtta initiativ för att skapa fler jobb, bekämpa rasism och värna välfärden, skriver Stefan Löfven (S) och Åsa Romson (MP).

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in