Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-10-07 20:36

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/sa-ska-vi-fornya-och-utveckla-var-politik-infor-valet-2014/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Så ska vi förnya och utveckla vår politik inför valet 2014”

Reformerna hittills räcker inte. Det finns i en del partier en tendens till stillastående och nostalgiskt tillbakablickande. Där ska inte Nya Moderaterna hamna. Vi vill behålla vår grundläggande nyfikenhet på människor och vardagsfrågor. Vi tillsätter nu fem centrala arbetsgrupper för att utveckla politiken inom ett antal prioriterade områden inför valet 2014. Sverige står förvisso starkt i en krisande värld, men vi brottas fortsatt med betydande utmaningar. Det gäller bland annat en växande psykisk ohälsa och svårigheter för unga och utrikes födda att komma in på arbetsmarknaden, skriver Fredrik Reinfeldt.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela vägen fram till lucia!

Alla artiklar gratis fram till 13 december, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.