Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-09 03:21

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/sa-ska-vi-i-sveaskog-oka-den-biologiska-mangfalden/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Så ska vi i Sveaskog öka den biologiska mångfalden”

Vårt uppdrag är att förse industrin med råvara och se till att skogen fyller sin funktion för klimatarbetet och biologisk mångfald. Men våra skogar är också plats för jakt, fiske och rekreation, skriver artikelförfattarna.
Vårt uppdrag är att förse industrin med råvara och se till att skogen fyller sin funktion för klimatarbetet och biologisk mångfald. Men våra skogar är också plats för jakt, fiske och rekreation, skriver artikelförfattarna. Foto: Roger Tillberg/TT

DN DEBATT 26/4.

Per Matses och Eva Färnstrand, Sveaskog: Vi vill bidra till att nå de svenska miljömålen, Parisavtalet liksom EU:s biodiversitetsmål.

I dag presenterar vi vår långsiktiga inriktning med ambitionen att gå i spetsen för den EU-gemensamma strategin för biologisk mångfald i Sverige.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.