Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-03-22 01:15

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/sa-vill-vi-forandra-sverige-under-nasta-mandatperiod/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Så vill vi förändra Sverige under nästa mandatperiod”

Den regering som tar vid efter höstens val har en rad problem att ta tag i, skriver socialdemokraterna Peter Hultqvist, Magdalena Andersson, Stefan Löfven och Margot Wallström.
Foto: Jessica Gow/TT

DN DEBATT 5/7. Valet i höst blir en folkomröstning om välfärden men också om värderingar. Sverige riskerar att få en regering stödd av Sverigedemokraterna, ett parti med rasistiska rötter. I dag presenterar vi våra prioriteringar för nästa mandatperiod, skriver partiledare Stefan Löfven (S), Magdalena Andersson (S), Margot Wallström (S) och Peter Hultqvist (S).

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till nationaldagen.

Alla artiklar gratis fram till 6 juni, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.