Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-06-08 19:46

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/sag-nej-till-klimatmissbruket/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Säg nej till klimatmissbruket”

Vårt inlägg på DN Debatt den 2 december (”Domedagsindustrin har blivit en självgående maskin”) har lett till flera repliker och ett stort antal kommentarer på annat håll. Det bekräftar att vårt inlägg fångar upp något viktigt. Responsen visar också en annan sak, som är mer sorglig. Vi tillvitas en mängd epitet och demoniseras utan att skribenterna har bekantat sig med det underlag som vi bygger vårt debattinlägg på, nämligen den bok som utkommit efter inlägget, skriver Svenolof Karlsson, Jacob Nordangård och Marian Radetzki.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis hela sommaren.

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.