Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-09 00:11

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/sank-skatterna-och-forkorta-vardkoerna-med-19-miljarder/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Sänk skatterna och förkorta vårdköerna med 19 miljarder”

Att det alltid ska löna sig bättre att arbeta än att gå på bidrag är kärnan i Moderaternas ekonomiska politik. Den är också en avgörande princip för ett samhälle som inte accepterar social stagnation och utanförskap, utan ser värdet av social rörlighet, skriver Elisabeth Svantesson och Ulf Kristersson.
Att det alltid ska löna sig bättre att arbeta än att gå på bidrag är kärnan i Moderaternas ekonomiska politik. Den är också en avgörande princip för ett samhälle som inte accepterar social stagnation och utanförskap, utan ser värdet av social rörlighet, skriver Elisabeth Svantesson och Ulf Kristersson. Foto: Nicklas Thegerström

Vår budgetmotion har fokus på tre områden: Vi stärker arbetslinjen med sänkta skatter för vanliga löntagare. Vi satsar på landets stora problem med bland annat 19 miljarder för att korta vårdköerna. Och vi bygger beredskap för sämre tider med buffertar mot nästa kris. Det skriver Ulf Kristersson (M) och Elisabeth Svantesson (M).

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.