Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-01-30 03:03

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/sankta-arbetsgivaravgifter-for-unga-budgetkrav-fran-l/

DN DEBATT

DN Debatt. ”Sänkta arbetsgivaravgifter för unga budgetkrav från L”

Vi föreslår i dag sänkta arbetsgivaravgifterna både för unga upp till och med 21 år och de första anställda när små företag växer. Det sänker företagens kostnader med cirka 7 miljarder kronor, skriver Nyamko Sabuni (L) och Mats Persson (L).
Foto: Jonas Ekströmer/TT, Henrik Montgomery/TT

DN DEBATT 18/8.

Nyamko Sabuni (L) och Mats Persson (L): Vi vill sänka arbetsgivaravgifterna för både unga upp till 21 år och de första anställda när små företag växer.

Våra krav inför budgetförhandlingarna med regeringen och C är statens budget för 2021 fokuseras på integration och skola, klimat och forskning samt en återstart som värnar både dagens och morgondagens jobb.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte

Läs gratis i 100 dagar!

Alla artiklar gratis i 100 dagar, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.