Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-10-02 06:34

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/sd-vaxer-i-brist-pa-visioner-hos-de-sju-andra-partierna/

DN DEBATT

DN Debatt. ”SD växer i brist på visioner hos de sju andra partierna”

Alla riksdagspartier utom SD fokuserar på progressivitet, förändringskraft, normkritik och queer i stället för frågan om hur man skapar trygghet i vardagen, skriver Staffan Werme. Moderaternas ledargarnityr deltog i årets Prideparad.
Foto: JONATHAN NACKSTRAND

En åttondel lämnas utanför. SD:s idealbild för Sverige – en återgång till ett förflutet som aldrig funnits – är det närmaste en politisk vision något parti kommer i dag. Trots att bilden är falsk ger de andra ingen alternativ framtidsbild, och de förklarar inte varför samhället behöver ändras, skriver Staffan Werme, FP-styrelseledamot.

DIGITAL PRENUMERATION

Läs för endast 25 kr/mån.

Du får alla artiklar för endast 25 kr/mån i ett helt år, därefter ordinarie pris 149 kr/mån. Du får e-DN de första 30 dagarna. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

  • DN.Prio

    Dagligt nyhetsbrev med handplockad läsning

  • DN.se

    Obegränsad tillgång till alla artiklar på DN.se

  • e-DN

    Tidningen i digital version (Ingår första 30 dagarna)

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.