Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-04-14 06:23

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/debatt/sd-vill-satsa-30-miljarder-mer-an-regeringen-pa-kommunerna/

DN Debatt

DN Debatt. ”SD vill satsa 30 miljarder mer än regeringen på kommunerna”

Vi väljer att prioritera våra äldre, våra arbetare och våra sjuka som förtjänar att mötas med respekt och värdighet. Ingen ska lämnas efter – inte i vårt Sverige, skriver Oscar Sjöstedt (SD) och Jimmie Åkesson (SD).
Vi väljer att prioritera våra äldre, våra arbetare och våra sjuka som förtjänar att mötas med respekt och värdighet. Ingen ska lämnas efter – inte i vårt Sverige, skriver Oscar Sjöstedt (SD) och Jimmie Åkesson (SD). Foto: Magnus Sandberg/TT och Lotte Fernvall/TT

DN DEBATT 3/10. I stället för stora dyra reformer som sänkt skatt för de allra rikaste, friår och familjeveckor väljer vi att prioritera välfärdens kärna. Vi satsar sammanlagt cirka 30 miljarder mer än regeringen över en treårsperiod på kommunerna. Vi slutar inte att vara en blåslampa på etablissemanget förrän värmen skruvas upp på äldreboendet, skriver Jimmie Åkesson (SD) och Oscar Sjöstedt (SD).

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in